Σύγχρονες απεικονιστικές μέθοδοι με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας

Στον υπερσύγχρονο μαγνητικό τομογράφο του εργαστηρίου μας PHILIPS ACHIEVA 3Tesla με 32 κανάλια οι διενεργούμενες εξετάσεις πραγματοποιούνται με τη χρήση όλων των τελευταίας γενιάς πηνίων, που επιτρέπουν την εφαρμογή όλων των σύγχρονων πρωτοκόλλων.

Στον αξονικό τομογράφο 64τομών PHILIPS BRILLIANCE πραγματοποιείται το σύνολο των εξετάσεων αξονικής τομογραφίας, καθώς επίσης αγγειογραφίες και αναίμακτη στεφανιογραφία.

Στον υπερσύγχρονο τρισδιάστατο ορθοτομοπαντογράφο PLANMECA 3D MID πραγματοποιούνται τρισδιάστατες CBCT, ψηφιακές πανοραμικές και κεφαλομετρικές, καθώς και δυναμικές λήψεις κροταφογναθικών αρθρώσεων.

Η ψηφιακή μαστογραφία είναι ιδανική μέθοδος για γυναίκες νεαρής ηλικίας με πυκνούς μαστούς και με προθέματα σιλικόνης. Στο κέντρο μας είναι εγκατεστημένος ο κορυφαίος ψηφιακός μαστογράφος HOLOGIC SELENIA.

Το ακτινολογικό SIEMENS του εργαστηρίου μας ενσωματώνει πλήρως ψηφιακή τεχνολογία. Στο εργαστήριο πραγματοποιείται όλο το φάσμα των ακτινογραφιών.

Στο εργαστήριό μας είναι εγκατεστημένο το οστεοπυκνόμετρο HOLOGIC DISCOVERY διπλής φωτονιακής απορροφησιομέτρησης (DXA). Η μέτρηση της οστικής πυκνότητας μπορεί να γίνει στη σπονδυλική στήλη, στο ισχίο, ή και στα δύο ανάλογα με την κρίση του γιατρού.

Η χρήση των δύο υπερηχοτομογράφων της SAMSUNG HEALTHCARE εξασφαλίζει την τεχνολογική αρτιότητα στην πραγματοποίηση των εξετάσεων. Στο εργαστήριο διενεργούνται όλες οι εξετάσεις υπερήχων, καθώς και οι εξετάσεις έγχρωμου triplex αγγείων.

Η ραγδαία εξέλιξη στην τεχνολογία των υπερηχοτομογραφικών μηχανημάτων έχει δώσει τη δυνατότητα εφαρμογής νέων μεθόδων, όπως της ελαστογραφίας. Πραγματοποιούνται ελαστογραφίες με strain, αλλά και shear wave τεχνική.

Καλέστε μας για να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας ή για να κλείσετε το ραντεβού σας.