Καλύπτουμε όλο το φάσμα των διαγνωστικών εξετάσεων

Το διαγνωστικό κέντρο OPTIMA DIAGNOSTICS, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο ιατρικής απεικόνισης και βιοπαθολογικών εξετάσεων.

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση (διενέργεια και γνωμάτευση της εξέτασης) τακτικών και επειγόντων περιστατικών, η οποία σε συνδυασμό με τη συνεχή επικοινωνία με τους θεράποντες γιατρούς, διασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα για τους ασθενείς.

Αυτονόητη υποχρέωσή μας αποτελεί η κάλυψη των αναγκών των νοσοκομειακών μονάδων, όποτε αυτό χρειαστεί.

optima diagnostiko

“Δίνουμε αξία στην υγεία σας!”

optima diagnostiko

Το διαγνωστικό κέντρο OPTIMA DIAGNOSTICS διαθέτει ένα εξειδικευμένο και υψηλών προσόντων ανθρώπινο δυναμικό. Οι γιατροί, ο ακτινοφυσικός, οι τεχνολόγοι ιατρικού εξοπλισμού, οι νοσηλευτές, οι υπάλληλοι γραμματειακής υποστήριξης, οι υπεύθυνοι για την υγιεινή των χώρων και την καθαριότητα, ο τεχνικός ασφαλείας και ο συντηρητής, δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες των εξεταζόμενων, σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του εργαστηρίου.

Με τη συνεχή επιμόρφωση και εκπαίδευση των εργαζομένων μας και τις πολλαπλές διαδικασίες πιστοποίησης των υπηρεσιών μας, διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα στο χώρο των διαγνωστικών εργαστηριακών εξετάσεων.

Ενημερωθείτε για τις ειδικές προσφορές μας